Belépés
Pörkölt
... használjunk zsírt! Lehet sertés-, mangalica- vagy szalonnazsír is, de a szárnyasokhoz kacsazsíron is lehet indítani a pirítást és a főzést

- javasolja Biró Norbert, a Culinary Institute of Europe vezető szakácsa, korábban a Baraka étterem konyhafőnöke. Ez ad igazán jó ízt az ételnek, mondja Biró, gazdagabbá, teltebbé teszi, nyugodtan tegyük félre az olajat ilyenkor....
2023-10-07 14:06:16
1 
Címkék: Biró Norbert, Culinary Institute, szárnyasokhoz kacsazsíron, olajat ilyenkor, szárnyasokhoz, konyhafőnöke, szalonnazsír, használjunk, kacsazsíron, gazdagabbá, nyugodtan, javasolja, institute, mangalica, culinary, pirítást, korábban, ilyenkor, teltebbé, indítani, szakácsa, pörkölt, ételnek, norbert, étterem, vezető, tegyük, sertés, baraka, igazán, europe, mondja, olajat, főzést, teszi, lehet, zsírt, félre,
© 2013 TVN.HU Kft.